Verze nula - Yoon, David (Host, 2021)
Mileniálský technothriller o tom, co se stane, když se někdo rozhodne zničit internet. Max je datový profík pracující pro sociální síť Wren. Když začne zpochybňovat, jak jeho zaměstnavatel nakládá s daty svých uživatelů, dostane padáka. Spojí se proto se svou nejlepší kamarádkou Akiko a společně vytvoří hacktivistickou skupinu Verze nula. Jejich cílem je rozebrat internet a na jeho troskách vybudovat něco lepšího a přátelštějšího. O Verzi nula se doslechne i tajemný mediální magnát Pilot Markham, který jí nabídne podporu. S jeho pomocí může Verze nula začít plánovat největší hackerský útok v dějinách. Jenže kým Pilot Markham ve skutečnosti je? Opravdu sdílí ušlechtilý cíl přetvořit internet v něco lepšího, nebo má temnější úmysly? Verze nula se brzy přesvědčí o tom, že dobrý záměr může mít nezamýšlené následky. Následky, které ovlivní celý svět a změní společnost tak, jak si dosud nikdo nedokázal ani představit. Nakladatelská anotace. Kráceno.