Medúzy stárnou pozpátku : dlouhověkost pohledem vědy - Brendborg, Nicklas, 1995- (Host, 2022)
Kniha dánského vědce hledá odpovědi na otázku, zda se můžeme ve zdraví dožít vysokého věku, upozorňuje na zajímavé výzkumy z oblasti dlouhověkosti a srozumitelně a zábavně vysvětluje vědecké objevy. Dozvíte se, proč je dobré darovat krev, kdo byl autorem první diety a jak dlouho se dá vydržet bez jídla. Z nejnovějších poznatků pak vycházejí doporučení, co můžeme udělat pro to, abychom žili déle a zdravěji. Nakladatelská anotace. Kráceno.