S benzinem v krvi : auto-biografie manažera Michaela Schumachera - Weber, Willi, 1942- (Euromedia Group, 2022)
Autor vypráví o své jedinečné kariéře, již zahájil jako prodavač losů a koňaku, až to dotáhl na milionáře a podnikatele. Kromě jiného byl také dvacet let manažerem Michaela Schumachera.