Mína : jablko ze stromu Aspergerů - Holzäpfelová, Blanka (Pointa, 2022)
Mína je knihou nejen pro čtenáře, které zajímá autismus, ale zejména pro ženy, které samy tápou, zda jejich odlišnost (ne)může dítěti ublížit, zda ho dokážou dostatečně milovat, podporovat a rozumět mu.