Můj rok 1973 - Ježek, Martin (BizBooks, 2023)
Průběh roku 1973 v Československu i ve světě. V úvodu čtenář nalezne přehled významných osobností, které se narodily v tehdejším Československu i v jiných státech. Kniha dále přibližuje dění v oblastech kultury, společnosti, sportu, vědy a kosmonautiky. Pozornost je věnována nejdůležitějším událostem tohoto roku v Československu i v zahraničí.