Vdovy - Engman, Pascal, 1986- (Vendeta, 2023)
Volné pokračování detektivní série s inspektorkou Vanessou Frankovou. V Gärdetu je nalezen zavražděný policista. Jen kousek od místa činu je potom objevena další oběť, mladá žena neznámé identity. Dvojnásobná vražda zavede policejní inspektorku Vanessu Frankovou do složitého vyšetřování, které se ukáže být osobnější, než si kdy dokázala představit. Když stopy postupně začnou směřovat k ISIS, nabývá případ na ještě větší hrůznosti. Strach společnosti z teroristických zločinů roste zároveň s tím, jak se teroristické sítě zlepšují v tajném fungování. A když se schopnost smutku sbližovat lidi promění v účinnou snahu o pomstu, následky mohou být zničující. Nakladatelská anotace. Kráceno.