Světlo v srdci temnoty : překvapivá pravda o depresi : jak se zcela osvobodit z jejího sevření - Billett, Kevin (Via, 2023)
V této knize autoři odhalují některé známé mýty o depresi, definují ji jiným způsobem a krůček po krůčku ukazují, jak můžeme odkrýt a vyléčit její skutečné příčiny. Prostřednictvím nejdůležitějších zásad a procesů metody Cesta a ze své vlastní zkušenosti ukazují i nám všem, jak hluboko ve svém nitru nalézt svoji vrozenou pozitivitu, naplnění a radost. Ať už nás trápí deprese nebo jen prožíváme stres, úzkost či melancholii, můžeme se díky obsáhlým vedeným introspekcím osvobodit a žít naplňující a smysluplný život v míru a v souladu se svými skutečnými záměry. Nakladatelská anotace. Kráceno.