Jíme zdravě podle plánu - Bartošová, Marie; Lundgren, Barbora, 1996-; Jíme zdravě (tým autorů) (Verdon Capite s.r.o., 2022)
Kniha přináší téměř 80 zdravých a dostupných receptů, jejichž příprava ani vaření nezaberou déle než 30 minut. Recepty jsou prakticky uspořádány do 13 plánů vaření, u každého je uveden nákupní seznam.