Alžběta & Margaret : důvěrný svět královských sester - Morton, Andrew, 1953- (XYZ, 2023)
Práce sleduje životní osudy a dobu britské královny Alžběty II. a její sestry, princezny Margaret. Kapitoly rovněž odhalují každodenní život a složité mezilidské vztahy v britské královské rodině.