Vyhlaďte všechny ty netvory - Lindqvist, Sven, 1932-2019 (Host, 2022)
Švédský novinář popisuje své zážitky z míst Afriky a zároveň popisuje proces dobývání tohoto kontinentu evropskými mocnostmi v devatenáctém století. Zaobírá se rovněž genocidou původního obyvatelstva v Americe a Tasmánii nebo problémem rasismu.