A co tvůj mobil? - Kopcová, Gabriela (E-knihy jedou, 2023)
Patnáct krátkých povídek ze současnosti, mapující mezilidské vztahy, zejména manželské a milenecké. Jejími hrdinkami jsou moderní mladé ženy, živočišné a rozkošnické, plné závratných hlubin. Autorka knihu doprovodila barevnými kolážemi, neboť je též výtvarnicí.