Srdce napůl - Andreas, Petr, 1985- (Vyšehrad, 2023)
Rozhovor se světově uznávaným dětským kardiologem. Polovinu profesního života strávil v Česku, polovinu ve Velké Británii. Polovinu v totalitě, polovinu v demokracii. V životopisném rozhovoru vzpomíná na svá studia, dvacetiletou praxi v Dětském kardiocentru FN Motol a v londýnské Great Ormond Street Hospital. Nakladateslká anotace. Kráceno.