Vrah číslo sedmnáct - Brownlow, John, 1964- (Domino, 2023)
Krimithriller anglického autora je napínavým příběhem nájemného zabijáka. Za událostmi, o nichž víte ze zpráv, jsou často zabijáci, o kterých nevíte vůbec nic. Oficiálně sice neexistujeme, ale každá vláda využívá našich služeb. Zachraňujeme svět už přes sto let. Jsem Sedmnáctka, nejlepší nájemný vrah na světě. Abych se udržel na vrcholu, musím dělat i to, do čeho se mi nechce. Jako třeba sejmout svého předchůdce: Šestnáctku. A když se do toho ještě připletou ženy, těžko říct, jak to celé dopadne... Nakladatelská anotace. Kráceno.