Bol raz jeden človek - Staroveký Rím - Gaudin, Jean-Charles (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2023)
Komiksové spracovanie kultového animovaného seriálu Bol raz jeden človek Vydajte sa s Maestrom a jeho malými priateľmi na úžasnú cestu do histórie ľudstva. Tentoraz nás zavedú do starovekého Ríma. Budeme sledovať je budovanie a rozkvet, vyrazíme do bitky po boku odvážnych hrdinov, navštívime zápasy gladiátorov a staneme sa svedkami vzostupu a pádu Gaia Iulia Caesara. Cesta do staroveku sa práve začína!