Jednoduché a zdravé cvičení mozku a paměti pro seniory - Steinová, Danuše (Vyšehrad, 2023)
Třetí svazek série úrčené pro seniory se věnuje cvičení mozku a kognitivních dovedností. Dozvíte se, co je to kognitivní trénink, jak probíhá v praxi a jakým způsobem si jeho prostřednictvím můžete zlepšit svůj mentální výkon. Seznámíte se s podstatou několika mnemotechnických pomůcek, a především si na konkrétních příkladech procvičíte všechny složky myšlení a paměti. Nakladatelská anotace. Kráceno.