Fotbal, to je hra : zábavný průvodce světem fotbalu - Ryšánová, Alena (Edika, 2023)
Kniha přináší důležité informace o nejpopulárnější týmové hře na světě. Nejzásadnější informace o fotbalu, které by měl znát každý hráč, hráčka, fanoušek i fanynka - vznik a historie sportu, pravidla a názvosloví, zajímavosti a profily nejslavnějších hráčů i hráček. Nakladatelská anotace. Kráceno.