Zpěvník pro mírně pokročilé : jak si zahrát jakoukoliv písničku ze zpěvníku : jak využít noty ve váš prospěch : jak se nebát improvizovat : jak se doprovodit ke zpěvu - Cimlová, Štěpánka, 1987- (Edika, 2023)
Publikace navazuje na školu hry na klavír s metodou "barevných kláves" z pera stejné autorky. Metoda zpřístupňuje hru na klavír jednoduchou a praktickou cestou. V tomto "zpěvníku" se uživatelé přesvědčí, že zvládnou zahrát na klavír každou písničku.