Osud = Ming - Zhou, Haohui, 1977- (Vendeta, 2023)
Pokračování čínské detektivní série s vychytralým vrahem, který se staví do role popravčího a svým obětem ohlašuje smrt pomocí parte s rozsudkem. Zabiják, který vyděsil město Čcheng-tu svými „parte“, se před týdnem sám popravil, aby unikl zajetí policií. Když jsou ale násilně zavražděni dva studenti, jedinou stopou, kterou po sobě vrah zanechal, je další parte. Nyní kapitán Pei Tao a jeho pracovní skupina čelí děsivé vyhlídce: že Eumenides opustil chráněnce, aby pokračoval ve své práci. Eumenides je opět před vyšetřováním o krok napřed - ale tentokrát je to horší. Protože tentokrát mu pomáhá někdo zevnitř. Nakladatelská anotace. Kráceno.