Drahá Avo - Madden-Mills, Ilsa (Red, 2023)
Příběh Avy, děvčete, se kterým se život vůbec nemazlil. Ač je teprve v posledním ročníku střední školy, zažila toho už tolik, že by to jiným vystačilo na celý život. A moc pěkné zážitky to zatím nebyly. V prestižní, břečťanem porostlé Camdenské střední škole vládnou bohatí a oblíbení Žraloci. Kdysi dávno jsem chtěla být součástí jejich světa - dokud mě nezničili. Nemůžu v klidu chodit po zdejších chodbách, aniž by na mě všichni koukali a šuškali si. Poslední, co jsem čekala, byl anonymní milostný dopis od jednoho z nich. Nenávidím každého z těch bohatých kreténů za to, co mi udělali. Otázkou je, který ze Žraloků je můj tajný ctitel? Nakladatelská anotace. Kráceno.