Veďte! - Čermák, Michal; Dale Carnegie Training (firma); Dale Carnegie & Associates (Via, 2023)
Kniha je určena pro nové i zkušené vedoucí pracovníky, kteří se chtějí naučit, jak efektivněji motivovat a inspirovat své týmy. Tato kniha je vytvořena na základě osvědčeného Modelu úspěšného vedení a Zásad lidských vztahů Dalea Carnegieho, které vám pomohou pochopit nástroje a techniky pro řešení běžných problémů v oblasti vedení a změnit své myšlení a chování tak, abyste se stali pozitivnějším a sebevědomějším lídrem a vzorem pro ostatní. Kniha není ani tak učebnicí plnou teorie, jako spíš souborem praktických rad, strategií a příkladů z reálného života od špičkových lídrů z celého světa, které vás povedou k tomu, abyste se stali efektivnějším vedoucím, který inspiruje úspěch svého týmu. Nakladatelská anotace. Kráceno.