Sherlock Holmes vyšetruje: Korunka s berylmi - Baudet, Stephanie (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2023)
Vyriešiť tajomné záhady, nájsť ukradnuté poklady a brániť česť kráľovnej – to všetko je pre Sherlocka Holmesa a jeho verného spoločníka doktora Watsona každodennou prácou. Život pána Holdera sa zmení na chaos potom, čo zmizne drahocenná korunka, ktorú mal strážiť. Polícia má jediného podozrivého – jeho syna, a tak sa všetky nádeje obracajú k Sherlockovi Holmesovi. Podarí sa svetoznámemu detektívovi nájsť drahocenný šperk, skôr ako vyprší čas?