Sherlock Holmes. - Baudet, Stephanie, 1945- (Fragment, 2023)
Převyprávění dalšího případu geniálního detektiva Sherlocka Holmese a doktora Watsona. Když je Sherlock Holmes požádán, aby prošetřil záhadný vzkaz, který obdržela Mary Morstanová, on ani Watson nečekají, že budou chyceni do desítky let staré pavučiny lží. Podaří se jim odhalit dávno pohřbený zločin a vyřešit záhadu čtyř podpisů? Nakladatelská anotace. Kráceno.