Partnerská jóga : společně do výšin - Strnad, Tomáš (CPress, 2023)
Publikace naučí prožívat a praktikovat jógu s partnerem a blízkými. Cvičení pomůže budovat vzájemnou důvěru a respekt, sounáležitost a intimitu, naučit se komunikovat a naslouchat druhým.