Srdiečko: Anni nájde koníka - Luhn, Usch (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2023)
Anni sa nedávno presťahovala na vidiek. Nájde tu zaklínačov koní, jazdecké stajne a dokonca skutočné dostihové kozy! A práve s tými sa neradno zahrávať. Anni si veľmi želá nájsť skutočných priateľov. A zrazu jedného dňa stretne Srdiečko. Tento divoký kôň ju čaká v lese a spoločne môžu jazdiť s vetrom o preteky. Očarujúci príbeh výnimočného priateľstva.