Lovci Duny - Herbert, Brian, 1947- (Baronet, 2023)
Syn slavného autora pokračuje v uskutečňování otcova velkolepého záměru dalším pokračováním vesmírné ságy, v němž navazuje na dějové linie a osudy oblíbených hrdinů kultovního díla Franka Herberta. Kniha popisuje dramatické události postihující skupinu uprchlíků, pronásledovaných neznámým a neporazitelným Nepřítelem. Pronásledované osazenstvo vesmírné lodi se rozhodlo použít ke své záchraně staré genetické technologie a oživit některé z klíčových postav historie Duny (Paula Muad Diba, Stilgara, Thufira Hawata a dalších), kteří mají využít svých speciálních schopností v blížící se těžké zkoušce. V sázce je nejen přežití uprchlíků, ale i budoucnost veškeré lidské rasy.