Autoškola 2023 - Chmela, David (Albatros Media a.s., 2023)
Učebnice je určena pro žáky autoškol, běžné řidiče i řidiče referentských vozidel, kteří si potřebují zopakovat pravidla provozu na silničních komunikacích, naučit se nové dopravní značky i předpisy a ověřit své odborné znalosti prostřednictvím zkušebních testových otázek. Kniha je doplněna kapitolou o poskytování první pomoci, zásadami bezpečné jízdy a texty z předmětu Ovládání a údržba vozidla. Z obsahu knihy: bodový systém a sankce za přestupky vybrané paragrafy zákona o silničním provozu č. 361/2000 testové otázky používané ve zkušebních testech ovládání a údržba vozidla (skupina B, B+E, B1) aktuální zákony a vyhlášky pro všechny řidiče otázky ke zkoušce z ovládání a údržby vozidla (sk. C, C1, D, D1, C+E, D+E, C1+E, D1+E) dopravní značky s komentářem zásady bezpečné jízdy zdravotnická příprava s názornými návody pro poskytnutí první pomoci