Očkování v otázkách a odpovědích : všechno, co chcete a potřebujete vědět o vakcínách - Beran, Jiří, 1960- (Mladá fronta, 2023)
Problematika vakcinace v podání oceňovaného lékaře. Jak funguje očkování a kam až sahá jeho historie? Jaké můžou mít vakcíny vedlejší účinky a proč bylo tolik povyku okolo očkování proti covidu? Srozumitelné odpovědi na tyto a mnoho dalších praktických otázek nabízí uznávaný vakcinolog a odborník na tropickou medicínu. Nakladatelská anotace. Kráceno.