Jiné místo : netušili, co skrývá mlha - Karolová, Kateřina, 1981 (XYZ, 2023)
Mělo jít o pohodovou vyjížďku. Pak se ale objevila mlha... Thriller od české autorky z malebného prostředí Luhačovic. Monika s Oliverem chtějí uniknout ruchu velkoměsta, a tak zamíří na dovolenou do penzionu v Luhačovicích. Kde jinde prohloubit rodící se vztah než na tichém místě v obklopení lesů? Po příjezdu se rozhodnou prozkoumat nejbližší okolí, a i když se schyluje k dešti a na krajinu padá hustá mlha, vydají se na kolech cyklostezkou vedoucí do Vizovic. Plánovaný výlet je krátký, pouze pár kilometrů naprosto bezpečnou trasou... Co by se tak mohlo stát?! Nakladatelská anotace.