Hrátky s doktorem - Hawkins, J. D. (Baronet, 2023)
Milostný román odehrávající se v nemocničním prostředí. Nový pediatr Colin Pierce přichází do nové nemocnice v Los Angeles, kde potkává nezávislou a krásnou Miu Taylorovou. Jeho štěstí ale netrvá dlouho, je totiž pronásledován bývalou přítelkyní. Po špatné zkušenosti, kterou zažil při aféře s kolegyní v jiné, prestižní nemocnici, je rozhodnutý, že už se s nikým z personálu nezaplete. Ale co si má počít s gynekoložkou Miou, která ho přitahuje jako magnet a která i přes posedlost prací vypadá, že cítí něco podobného. Nakladatelská anotace. Kráceno.