Skutečné zločiny po česku : mrazivý průvodce českým zločinem za posledních 100 let - Vaněček, Miloš, 1955- (Skutečné zločiny, 2023)
Autoři odhalují pozadí vražd a dalších trestných činů, které se odehrály v českých zemích a Československu během dvacátého století.