Strašidelná škola - Žižková, Helena (Albatros, 2023)
Napínavý pohádkový příběh ze školního prostředí, ve kterém se to hemží skřítky a strašidýlky. V téhle škole se něco podivného děje. Max to tuší už dávno, nové spolužačce Vendule se hned cosi nezdá. Navíc ani neví, že s ní přišel ještě někdo - Agáta. A tu ostřížím zrakem sleduje Vendelín. Ti dva ovšem nejsou děti, ale skřítci. Chvíli trochu kouzlí, chvíli pomáhají, občas se zlobí, občas se radují. Nakladatelská anotace. Kráceno.