Zvonkohra - Václavíková, Eliška (CooBoo, 2023)
Soubor dějově propojených romantických povídek, doplněných QR kódy s odkazem na autorčiny klavírní skladby. Poetické dobrodružství (ne)všedních hrdinů. Kniha psaná pozpátku, od zvonů k zvonkům, od vyústění k prvotnímu impulsu. Devět navzájem propletených příběhů, v nichž jednotliví hrdinové a hrdinky střídavě obsazují hlavní a vedlejší role. Poetické vyprávění ne vždy poetických osudů, které autorka doprovodila vlastními hudebními skladbami. Vydejte se na dobrodružnou výpravu do města soch a zjistěte, který příběh vám přiroste k srdci nejvíc. Nakladatelská anotace.