Kruh pochybností - Buchanan, Tracy (Vendeta, 2023)
Emmě se splnil její mateřský sen, když s manželem adoptovali malou Islu. Po devíti letech se ale do sousedství přistěhuje žena, která by mohla být Islinou biologickou matkou a Emma začíná panikařit a podléhat strachu, že o dceru přijde. Delemu a Emmě z městečka Forest Grove se splnil sen, když před devíti lety adoptovali dvouletou holčičku Islu. Žijí se svou adoptivní dcerou normální a spokojený život, dokud se jednoho dne do města nepřistěhuje nová rodina se dvěma syny. Jejich matka, Tatjana, se nápadně podobá biologické matce Isly. Ve stejné době se městem začínají šířit pomluvy o Emmě a narůstá i řada jejích zinscenovaných "selhání". Emma znervózní a pojme podezření, že jí Tatjana chce Islu vzít. Stále více o sobě pochybuje a obává se, že není dostatečně dobrou matkou. V zoufalství se obrací ke své sestře Harriet. A tehdy vychází najevo Emmino strašné tajemství, které mnoho let skrývala a s nímž se nesvěřila ani vlastnímu manželovi. Kdo má však zájem tuto mladou ženu zdiskreditovat? A proč? Jde mu skutečně o to, aby ji připravil o dceru? Nakladatelská anotace.