Pak ses objevila ty - Paris, Helen (Red, 2023)
Další díl romantické řady odehrávající se v městečku Lynnwood Falls ve státě Maine. Čtenář se kromě poutavého příběhu seznámí i se životem a zvyky v této části USA. Annabellina existence je v ohrožení, potíží v její kavárně je po matčině smrti stále víc. Celé městečko Lynnwood Falls stojí při ní - včetně Willa. Když Annabella jedné studené zimní noci uvízne s autem, je to on, kdo jí přispěchá na pomoc. Přitom s ním vlastně není vůbec zadobře, a vyhýbá se mu už od té doby, kdy ji bez omluvy nevyzvedl na závěrečný školní ples, na který se tolik těšila. Když se později dozví jeho pravé důvody, velice ji to zasáhne. Na večírku přátel Elly a Brandona ho pod větvičkou jmelí políbí a pak se to stane: až po uši se zamiluje. Avšak Will se zapřísáhl, že si nikdy žádný pevný vztah nedovolí... Nakladatelská anotace. Kráceno.