Flora a Leo. - Busà, Emanuela (Fragment, 2023)
Sourozenci Flora a Leo jsou nadšení. Poprvé v životě budou tábořit v lese! Během výletu Floru a Lea zkušení vedoucí naučí, jak určovat stromy, pozorovat zvířata nebo jak se chovat v lese. Nasbírají si listy a rostliny, aby si později mohli vytvořit vlastní herbář, a dozví se spoustu dalších informací, které by měl znát každý zálesák. Třeba jak správně postavit stan! Nakladatelská anotace. Kráceno.