Dumání - Žák, Jan (E-knihy hned, 2022)
Otázka je prvním impulzem k úvaze, která by mohla ovlivnit váš život, přinést vám větší uspokojení z vašeho konání. Dvaatřicet esejí v této knížce poskytne čtenáři odpovědi na zmíněné otázky, v esejích jsou pro někoho určitě nové informace, možná i trochu zábavy v nadsázkách, kterými autoři nešetří.