Posledný fanatik - Ferenčák, Tomáš (E-knihy jedou, 2023)
Život dvojčiat zrodených k ovládnutiu večných mal skončiť len krátko potom, ako začal. Neskončil, krehká rovnováha sa narušila a rozbehol sa plnokrvný fantasy príbeh, ktorý zasadzuje prvky stredoeurópskej mytológie do nepoznaného postapokalyptického sveta.