Manekýna za oltářem : rozhovor s farářkou a Miss Praha 1970 Petrou Šáchovou - Šáchová, Petra, 1950- (Mladá fronta, 2023)
Husitská farářka a Miss Praha 1970 v rozhovoru reflektuje své životní cesty a zkušenosti. Hovoří zde o svém dětství, příkoří a odpuštění, církvi a víře, modelingu, samotě či stáří.