Vzpomínky konstruktéra lokomotiv Škoda - Palík, František, 1932- (CPress, 2023)
Osobní vzpomínka na léta strávená ve Škodovce jednoho z nejvýznamnějších konstruktérů lokomotiv československé poválečné éry. Svůj profesní život zasvětil koncernu Škoda, kde se od píky postupně vypracoval až na technického náměstka ředitele.