Pět her - Topol, Josef, 1935-2015 (Česká knižnice (Host), 2022)
Výbor z dramatického díla Josefa Topola. Lenka Jungmannová v průvodní studii představuje celou Topolovu dramatickou tvorbu, již zasazuje do širších kulturních souvislostí. Součástí této reflexe jsou i kritické ohlasy vzniklé při příležitostech inscenací her. Ve svazku jsou dále dokumentovány údaje o knižních vydáních a překladech dramat i o jejich scénických nastudováních. Nakladatelská anotace. Kráceno.