Láska Annapurna - Kroppová, Alexandra (Namena Investment s.r.o., 2022)
Na treku kolem Annapuren jsem si splnila odvěký sen, putovat autentickými Himalájemi a zpracovat si v sobě všechny otázky lidské pouti. Jaké bylo mé překvapení, že tuto cestu nevšední zpestřil i románek hodný sdílení. Randění a milování v nadmořské výšce před tři tisíce metrů nad mořem má své grády…