Nevyspalá generace : proč dnešní teenageři spí méně, než potřebují, a jak jim můžeme pomoci - Turgeon, Heather (Mladá fronta, 2023)
Zvyšující se školní nároky, neustálá dostupnost online her, sociální sítě - to vše způsobilo, že dnešní mladá generace je v permanentním stavu spánkového dluhu. Kvalitní spánek je klíčový pro fungování i vývoj mozku - a u dospívajících to platí dvojnásob. S praktickými tipy od specialistek na zdravý spánek zjistíte, kudy vede cesta k dobrým studijním výsledkům, optimálním sportovním výkonům i všeobecnému pocitu štěstí. Nakladatelská anotace. Kráceno.