Hra o duši - Castillo, Javier, 1987- (Vendeta, 2023)
Kriminální případ odehrávající se v New Yorku roku 2011. Na předměstí je nalezena ukřižovaná dívka. Novinářka Miren Triggsová a Jim Schmoer, vysokoškolský učitel, jsou odhodláni udělat vše pro dopadení zločince. Miren Triggsová a její někdejší vysokoškolský učitel Jim Schmoer pátrají po stopách dívky z polaroidu a zároveň po ukřižované. Proniknou tak do církevní školy, instituce, která skrývá řadu tajemství. K vyřešení největší záhady musí najít odpovědi na tři otázky, což se zdá prakticky nemožné: Co se stalo Gině? Kdo poslal polaroid? ale hlavně: Jsou oba příběhy propojené? Poté, co prodal více než milion výtisků svých knih, předkládá Javier Castillo čtenářům zneklidňující thriller, v němž je vtáhne do hry plné důvěřivosti i podvodů, lásky i bolesti, podivných rituálů a temného tajemství, které může vše převrátit naruby, bude-li odhaleno. Nakladatelská anotace. Kráceno.