Vlček a nejlepší kamarád - Andersen, Jan, 1956- (CPress, 2023)
Pokračování příběhu ze série o šedivém pejskovi, kterému pro jeho podobu se skutečným vlkem neřeknou jinak než Vlček. Vlček má velkou radost, protože smí jet s dětmi Emou a Leonem na dovolenou do kempu u Severního moře. A to nejlepší na tom je, že Vlček má na ostrově psího kamaráda Chundeláče. Když se však Ema, Leon a Vlček vydají zatoulaného psa hledat, nemohou ho nikde najít. Ani nikdo na ostrově ho v poslední době nezahlédl... Vlček cítí, že je jeho kamarád v nebezpečí a zahájí odvážnou záchrannou akci. Nakladatelská anotace. Kráceno.