Finista. - Ščerba, Natal‘ja Vasil‘jevna, 1981- (Fragment, 2023)
Začátek kouzelného dobrodružství ze snové říše. Fini měla odmalička zvláštní schopnost - dokázala usnout na několik dní v kuse. Zatímco lidé v bdělém světě nechápali, co se s ní děje, Fini se ocitala v Říši snů, kde mohla dělat zázraky. Jedné noci se ve spánku přenesla na zvláštní oslavu: narozeniny Domu snů. Od té doby se její život převrátil vzhůru nohama. Nakladatelská anotace. Kráceno.