Zas tak moc ho nežeru - Quinn, Meghan (Baronet, 2023)
Lehce zamotaný milostný příběh vypráví o strastech Huxleye a Lottie. Oba mají velký problém; Lottie předstírá, že nepřišla o práci a o bydlení, Huxley zase zoufale shání snoubenku. Tihle dva jsou pro sebe jako stvoření. Protože se Huxley snaží uzavřít největší obchod svého života, potřebuje snoubenku. A ne ledajakou, má být těhotná, milá, chytrá a krásná. A má ho milovat, pochopitelně. A tak se tahle dvojice na základě obchodní transakce rozhodne vše naplánovat. Nikdo ale nepočítá s pravými city.