Dvě oběti - Durrant, Helen H. (MOBA, 2023)
Spletitý kriminální román anglické autorky přivádí opět na scénu ambiciózní vrchní inspektorku Rachel Kingovou, která tentokrát pátrá po identitě neznámé mrtvé dívky a jejím vrahovi. Vrchní inspektorka Rachel Kingová je povolána na opuštěnou stavbu, na které bylo nalezeno tělo Agnes Mooreové. Po ohledání místa činu na detektivy čeká pod vrstvou hlíny ještě jedno nemilé překvapení - druhé tělo neznámé mladé dívky. Rachel se pouští do zběsilého závodu s časem - za krk jí dýchají nadřízení, vyšetřování jí hatí nedostatek důkazů a do toho všeho se v jejím životě znovu neočekávaně objeví Jed MacAteer - muž z podsvětí, kterého před mnoha lety milovala. Nakladatelská anotace.