Santiago, má lásko - Elbel, Adéla, 1981- (Motto, 2023)
Cestopis o putování páru do Santiaga de Compostela v kontextu otázky vyrovnání se s minulostí. Reflektuje duchovní, niterné a životní výzvy "životem potlučených" lidí ve zralém věku a společnou zkoušku síly jejich vztahu na této cestě.