Nová klimatická válka : jak si vzít planetu zpět - Mann, Michael E., 1965- (Klimax, 2022)
Autor se zamýšlí nad klimatickou krizí z různých úhlů pohledu (uhlíková stopa, emise, jaderná energie, inaktivismus a zpochybňování krize, zelená politika, mezinárodní ekologická politika, možné alternativy řešení pro planetu, vědci a média).