Přání! - Sold, Leandra, 1987- (Canc, 2022)
Zimní fantasy inspirovaná slovanskou mytologií. Po nehodě rodičů touží Karin po jediném. Aby se její matka uzdravila a ona se mohla vrátit do školy. Proto nezaváhá, když jí Pán Mrazu nabídne jedno splněné přání. Jenže co když za něj bude muset později draze zaplatit? Dívka má pouhý rok na to, aby se rozhodla, co je pro ni cennější. Zdraví matky a štěstí mladší sestry, nebo její vlastní touhy a sny? Nakladatelská anotace. Kráceno.